Δρ. Καραϊσαρίδης Χριστόφορος

Γενικός Χειρουργός, Διευθυντής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Μετροπόλιταν

Ο ιατρός Καραϊσαρίδης Χριστόφορος είναι  Διευθυντής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Μετροπόλιταν και ιδρυτής του Laser Medical Center.

Τελείωσε Ιατρική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Ειδικότητα Χειρουργικής στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.

Μετεκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λωζάνης οπου και του δόθηκε τιμητικά ο τίτλος του Visiting Professor of Surgery.

Έχει μετεκπαιδευτεί σε πολλά θέματα αιχμής στη Γενική Χειρουργική σε διάφορα Ευρωπαικά Νοσοκομεία ( Χειρουργική Ογκολογία Ήπατος Παγκρέατος – Νοσοκομείο Beaujon στο Παρίσι, Λαπαροσκοπική Ογκολογία Πεπτικού – Nοσομείο OLV στην Alst, Λαπαροσκοπική Χειρουργική της Παχυσαρκίας – Νοσοκομείο St Pierre στην Brugge, Ρομποτική Χειρουργική -Νοσοκομείο HUG στην Γενεύη. )[expand title=”Περισσότερα”]

Από τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του πορείας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την χρήση διαφόρων τεχνολογιών στην Χειρουργική και στην Ιατρική γενικότερα.

Ασχολείται  με την Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική για την αντιμετώπιση του συνόλου των παθήσεων της κοιλιάς ( Χειρουργική της Παχυσαρκίας , Ογκολογία Πεπτικού, Καλοήθεις παθήσεις Πεπτικού, Κήλες, Γυναικολογική Ογκολογία ).

Σήμερα εστιάζει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του στην χρήση της Ρομποτικής Χειρουργικής για την αντιμετώπιση όλων των μορφών  των κηλών της κοιλιακής χώρας εφαρμόζοντας με ιδιαίτερη επιτυχιά μια δική του  απόλυτα ανώδυνη μετεγχειρητικά τεχνική που επιτρέπει την άμεση επάνοδο σε πλήρη δραστηριότητα από την έπομενη κίολας μέρα μετά την επέμβαση.

Έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα τις περισσότερες ρομποτικές επεμβάσεις με το ρομποτικό σύστημα Da Vinci στον τομέα της Γενικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Μετροπόλιταν.

Παράλληλα με την Ρομποτική  Χειρουργική ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την xρήση διαφόρων laser στην Χειρουργική και την  Αισθητική Ιατρική.

Έχει εκπαιδευτεί στην Doctor Skin Clinic στην Τεργέστη καθώς και την έδρα της Laser Health Academy στην Σλοβενία.

Έχει εκπαιδεύσει ιατρούς απ’ όλο τον κόσμο σε αντίστοιχες laser εφαρμογές στο Πανεπιστήμιο της Sharza στο Ντουμπάι.

Είναι μέσα στους πρώτους που εφάρμοσε την τεχνολογία laser  για την θεραπεία παθήσεων της περιπρωκτικής περιοχής, όπως τα περιεδρικά συρίγγια  (μέθοδος FILAC®), η αιμορροιδοπάθεια ( μέθοδος LHP®), η ραγάδα του πρωκτού και η κύστη κόκκυγος.

Υπήρξε πρωτοπόρος στην χρήση των laser για γυναικολογικές εφαρμογές καθώς είναι ο πρώτος που πραγματοποίήσε στην Ελλάδα το 2013 τις θεραπείες IntimaLase®, IncontiLase® και Renovalase® για την θεραπεία της κολπικής χαλάρωσης, της ακράτειας από στρες και της μετεμμηνοπαυσιακής ατροφίας.

Είναι από τους ιατρούς που συνέβαλλαν με τις προτάσεις τους και τα πρωτόκολλα που χρησιμοποιούσε στην ανάπτυξη της επαναστατικής μη χειρουργικής μεθόδου αντιγήρανσης και laser σύσφιξης  του προσώπου Fotona 3D και Fotona 4D και ο πρώτος που πραγματοποίησε τις αντίστοιχες θεραπείες στην Ελλάδα από το 2015.

Σήμερα πλεόν εφαρμόζει μια δική του αποκλειστικά τεχνική για την laser αντιγήρανση και σύσφιξη του προσώπου, το FOTOLIFT  σε συνδυασμό με PRP για την ενεργοποίηση των βλαστοκυττάρων.

[/expand]

Μάθετε Περισσότερα - Ρωτήστε Τιμή

Βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας. Είναι υπόθεση λίγων μόνο λεπτών, που γίνεται μέσα από μία απλή, αναίμακτη και εντελώς ανώδυνη διαδικασία, η οποία σας εξασφαλίζει οριστική λύση.


ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ: 210-7247750
Για Δωρεάν Ενημέρωση


Ή συμπληρώστε την φόρμα Για να λάβετε ένα σύντομο οδηγό υγείας με τις απαραίτητες πληροφορίες
Ονοματεπώνυμο*
Τηλέφωνο*
E-mail*